miercuri, 17 noiembrie 2010

Sundays...

Inca un final de saptamana petrecut alaturi de Rares, vizitand evenimentele din Bucurestiul tomnatic. Ne-am intalnit cu totii, unii mai somnorosi decat ceilalti, la Universitate, unde participantii s-au impartit pe echipe si au primit brief-ul de la Rares.

40 de minute, 10 intrebari, 3 echipe - in esenta, acesta a fost formatul exercitiilor de duminica. Intrebarile au variat in functie de specificul evenimentului, insa rezultatul a fost acelasi - o privire de ansamblu asupra conceptului si organizarii, care i-a ajutat pe participanti sa valorifice teoria predata sambata.


Prima oprire a fost la Kilipirim, targul de carte de la Sala Dalles, unde cele trei echipe s-au plimbat printre sutele de carti si standuri, incercand sa raspunda la cerintele din brief.


Vremea a tinut cu noi duminica, fapt pentru care am luat la pas stradutele din Bucuresti in cautarea celui de-al doilea eveniment - Choco Fest, targul de ciocolata si bunatati desfasurat la Villa Rodizio. Buburuzele glazurate, prajiturile, cozonacii de casa si fantana de ciocolata ne-au deviat putin atentia de la task-urile din brief.



Urmatoarea oprire - si ultima pe lista, de altfel - a fost targul IndAgra, cel mai amplu targ din domeniul agricol ce are loc in fiecare an la Romexpo. Echipele au trecut in revista principalele atractii: targul de mancare traditionala, vacutele maro (nu mov, din pacate), tractoarele si utilajele de semanat, iar apoi ne-am reunit pentru a schimba impresii. Desi nu pot fi incadrati in target-ul principal al evenimentului, le-a fost destul de simplu sa se puna, pe rand, in pielea vizitatorilor, expozantilor si organizatorilor pentru a raspunde la intrebarile puse de Rares.


Week-endul este urmat de o vacanta de doua saptamani, care vine totusi la pachet cu o mini-tema: tinerii trebuie sa participe si apoi sa evalueze doua evenimente din Bucuresti. Revenim cu detalii zilele urmatoare. Pana atunci, vacanta placuta! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu