joi, 4 noiembrie 2010

„Fii Antreprenor!” – tu de ce nu ti-ai deschide o afacere?

Am gasit ceva interesant pe net: a iti face o afacere poate suna foarte foarte greu dar de ce nu sa vezi cu ce se mananca... e o provocare ca oricare alta, nu?


Brand Academy a lansat de curand proiectul APT – Antreprenoriat performant prin training si consiliere, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (POS DRU).

Dezvoltat si promovat sub numele de brand Fii Antreprenor!, proiectul ofera consiliere si cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale si a celor de management, dedicate persoanelor care doresc sa initieze noi afaceri.

Obiectivul acestora este de a sustine noii antreprenori in efortul permanent de dezvoltare a abilitatilor si cunostintelor necesare pentru materializarea si promovarea noilor idei de afaceri, precum si pentru managementul eficient al acestora.

In cadrul proiectului se vor realiza 3 centre pentru sprijinirea antreprenoriatului, in Bucuresti, Galati si Craiova, corespunzatoare celor 3 regiuni de dezvoltare vizate. Aici se vor desfasura sesiunile de instruire si consiliere, seminariile si actiunile de informare si promovare a culturii antreprenoriale.

Orice informatii aici:
Cristian LUPU
Responsabil informare şi comunicare
cristian.lupu@brandacademy.ro
Tel: +40 21 667 08 69
Fax: +40 21 667 08 26

Sursa Brand Academy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu